A Celtic Language School oferim dos tipus d’estades a Irlanda:

A Celtic Language School també oferim, tramitem i fem seguiment d’estades al Regne Unit, Estats Units, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda:

DUBLIN CITY

Tenim contacte amb una de les millors escoles d’anglès per a adults de Dublín. Situada al centre de la ciutat, l’escola compte amb més de 20 aules, restaurant, sala multimèdia i biblioteca. L’estada inclou test de nivell el primer dia, materials, certificat d’assistència i proposta d’activitats opcionals d’oci. Estades mínimes d’una setmana amb família o residència amb diverses opcions pel que fa a les classes. Posa’t en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a triar el millor programa per a tu.

ADVENTURE CAMPS

Els nostres Adventure Camps estan dissenyats per a nens i adolescents de totes les edats (8-17 anys). Hi ha res que agradi més als nens i nenes que l’aventura i la naturalesa? No hi ha millor lloc per a ells que l’oest d’Irlanda. Deixa que els teus fills gaudeixin d’un dels millors campaments d’aventures del món a Connemara. Hi ha dos tipus de campaments:

MULTI ACTIVITY CAMPS (DE 8 A 12 ANYS)

Aquest Summer Camp està ple d'aventures i inclou una àmplia gamma d'activitats d'aigua i terra amb una agenda bastant plena (fins a 3 activitats diàries).

Amb fins a 20 activitats a l'aire lliure que s'ofereixen, els vostres fills i filles experimentaran la natura com mai abans, tot fent noves amistats i records per a tota la vida, i tot això en anglès.

MULTI ACTIVITY CAMPS
TEEN BUILDING CAMPS

TEEN BUILDING CAMPS (DE 12 – 17 ANYS)

Els Teen Building Camps també estan plens d'aventures i acció però amb un enfocament addicional: el desenvolupament personal dels adolescents i el desenvolupament de la consciència d’equip. Aquest tipus de campaments inclouen una acampada de nit. Tota la setmana es treballarà al voltant d’aquesta acampada i expedició de nit. L'objectiu és animar els adolescents a identificar els seus punts forts i febles, desbloquejar talents ocults i millorar les seves habilitats interpersonals.

Un any acadèmic

A Celtic Language School oferim l'oportunitat d'estudiar un any acadèmic o un trimestre escolar en un país estranger.

Mitjançant aquest programa d’estudis, els joves no només practiquen l'idioma, la comprensió i fluïdesa, sinó que també tenen l’oportunitat de conèixer un altre país, una altra cultura, una altra forma de viure i sobretot tenen l’oportunitat de fer nous amics. Els joves que participen en aquets programa aconsegueixen molta autonomia personal. Es tracta d'una oportunitat única per a la vida acadèmica i personal dels joves.

L'any acadèmic es pot cursar als Estats Units, Regne Unit, Canadà, Irlanda, Alemanya, França i Suïssa. L'oferta pot incloure l'ensenyament en escoles públiques (High School) o col·legis privats, i estades amb una família o en una residència de l'escola. A més, l'organització assigna un coordinador per ajudar en tots els aspectes que el jove necessiti durant la seva estada i per a la seva millor adaptació.

Aquests programes estan dirigits per a alumnes que estiguin cursant entre 1r d'ESO i 2n de Batxillerat.

Cursos d’idiomes per a joves

A Celtic School, també oferim viatges a l’estranger per a joves.

Els viatges d'estudis permeten desenvolupar les aptituds lingüístiques de l'anglès, sobretot en el seu aspecte de comprensió i fluïdesa verbal. Els joves utilitzen la llengua com un mitjà de comunicació pràctic per a fer nous amics.

Hi ha programes per a Anglaterra, Irlanda, Escòcia, Estats Units, Canadà i Australià.

Els joves s’allotgen en família o bé en residència. En la majoria de programes, els estudiants van acompanyats d’un o més monitors que els assisteixen durant l'estada.

Durant la seva estada, els alumnes realitzen classes d'idiomes diàriament, sortides i excursions i activitats de tarda i nit.

Els viatges d'estudis a l'estranger estan dirigits a joves d’entre 10 i 19 anys i tenen una durada mínima de 2 setmanes.

Cursos d’idiomes per a adults

Per aconseguir el major benefici d'un curs d'idiomes a l'estranger, a Celtic Language School creiem en la personalització dels cursos, adaptant-nos a les necessitats i preferències específiques de cada estudiant.

Amb nosaltres, tens a la teva disposició tot un catàleg d'escoles amb cursos d'anglès i altres idiomes per a qualsevol necessitat:

  • Cursos d'anglès general
  • Preparació d'exàmens oficials
  • Cursos a casa del professor
  • Cursos d'idiomes per a professionals
  • Any o semestre lingüístic

Posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a triar el millor programa per a tu.

Cursos d’idiomes per a grups

A Celtic Language School, també organitzem viatges d'idiomes per a grups tancats. El nivell s'estableix sobre la base del nombre de participants i d'acord amb una prova de nivell. Els estudiants tenen 15 classes d'anglès al llarg de l'estada impartides per professors nadius qualificats per a l'ensenyament de l'anglès a estrangers. El contingut del curs és d'anglès general i pot estar complementat amb "project works". El material d'estudi està inclòs. Cada estudiant rep un Certificat d'Assistència a final del curs. Les classes podran tenir lloc al matí o a la tarda en funció de la disponibilitat de l'escola.

El nostre sistema educatiu ha entès la gran importància de dominar l'anglès, sobretot a nivell comunicatiu, el que s'aconsegueix fonamentalment amb estades a l'estranger. És per això que oferim aquest programa d'una setmana d'immersió a Gran Bretanya, Irlanda i Malta, en substitució del clàssic viatge d'estudis, per a alumnes a partir de 6è de primària fins a batxillerat.

Viatja amb nosaltres

T’oferim:

Atenció personalitzada

Programes a escoles de qualitat

Sense despeses de gestió