CURSOS PER A JOVES

KIDS de 8 a 12 anys

A aquesta edat els nens i nenes van desenvolupant confiança i autonomia en anglès. A Celtic Language School fem que els nostres alumnes aprenguin alhora que s’ho passen bé, comparteixen i treballen amb altres nens i nenes. Treballem per projectes temàtics que els motiven i engresquen i els ajuden a utilitzar l’anglès com a eina per aprendre i interactuar amb el món.

Tot i que l’èmfasi de les classes es posa en la comunicació oral, comencem a presentar continguts escrits, ja siguin del llibre de text com d’altres materials.

Des que els nens i nenes entren a la classe, l’única llengua que es parla és l’anglès.

 • 1er curs: 8 – 9 anys
 • 2n curs: 9 – 10 anys
 • 3er curs: 10 -11 anys
 • 4rt curs: 11 – 12 anys

1 hora i mitja la setmana / 67€ al mes

School girl 2
School girl

JUNIORS de 12 a 14 anys

A aquesta edat els joves han arribat a un punt de maduresa suficient que els permet poder avançar molt ràpidament en el seu aprenentatge de l’idioma.

Les nostres classes son dinàmiques i adaptades a les seves necessitats i interessos, busquem la seva motivació per tal que vulguin millorar el coneixement d’aquesta llengua i en valorin la seva importància.

A l’aula, es proposen projectes que giren al voltant d’un tema, entretingut i estimulant, pensant en el que més agrada als nois i noies d'aquestes edats. Fem jocs comunicatius i una gran varietat d’activitats del llibre de text i activitats adaptades a ells.

Els nostres alumnes treballaran de manera individual i en grup per fomentar la cooperació i la comunicació, tot això amb l’objectiu de millorar progressivament la seva fluïdesa, la seva precisió, la seva comprensió i, en definitiva, la seva habilitat en l’idioma.

 • 1er curs: B1 12 – 13 anys
 • 2n curs: B1+ 13 – 14 anys

2 hores la setmana / 87€ al mes

TEENS de 14 a 16 anys

A aquesta edat, els nois i noies són suficientment madurs per accedir a un títol oficial. Ara més que mai, és crucial obtenir els certificats dels exàmens de Cambridge per acreditar el nivell d’anglès que tenim. És per això que aquests dos cursos estan enfocats a preparar l’examen del First Certificate in English (Universitat de Cambridge).

La nostra metodologia, seminaris i tutories de seguiment constants asseguren l'èxit rotund per aprovar l’examen.

 • 1er curs: B2 14 – 15 anys
 • 2n curs: FCE 15 – 16 anys

2 hores la setmana / 90€ al mes

Teens students
student with results

YOUNG ADULTS 16 – 18 anys

A Celtic Language School garantim als nostres alumnes que si segueixen el nostre mètode des que són petits, als 18 anys seran capaços de passar l’examen del Certificate in Advanced English de la Universitat de Cambridge, reconegut per empreses i institucions educatives de tot el món.

Durant aquests 2 cursos ens dediquem a preparar aquest examen de nivell avançat (nivell europeu C1 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües).

Sovint és un requisit per poder estudiar en un país de parla anglesa o per a treballs que sol·licitin un domini fluid de l'anglès.

 • 1er curs: Pre-Advanced 16 – 17 anys
 • 2n curs: CAE 17 – 18 anys

2 hores la setmana / 90€ al mes

ADULTS

Després de superar l’examen del nivell avançat, els nostres alumnes tenen la possibilitat de preparar-se per l'examen oficial de la Universitat de Cambridge de major nivell. Equivalent al nivell d’un nadiu (nivell europeu C2 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües).

Així doncs, durant aquests dos cursos ens centrem a preparar aquest examen tan important i reconegut.

 • 1er curs: CPE 1er any
 • 2n curs: CPE 2n any

2 hores la setmana / 95€ al mes

Teens group in class

CURSOS PER A ADULTS

Els nostres cursos per a adults cobreixen tots els aspectes de la llengua anglesa, incloent l’expressió oral i escrita, la comprensió oral i escrita i la gramàtica, tot i que fem especial èmfasi en l’expressió oral.

Oferim una amplia gama de cursos segons el nivell, necessitats i trajectòria de cada alumne pel que fa a l’aprenentatge de l’ idioma.

 • Nivell 0 - A1 - Inicial: Dirigit a aquelles persones que entren en contacte amb la llengua anglesa per primera vegada.
 • 2 hores a la setmana / 87€ al mes

 • Nivell 1 – A2 - Elemental: Dirigit a aquelles persones que, si bé no és la primera vegada que estan en contacte amb l’idioma, necessiten repassar les estructures i vocabulari més bàsics abans de tirar endavant amb nous coneixements.
 • 2 hores a la setmana / 87€ al mes

 • Nivell 2 – B1.1 & B1.2 - Intermedi: Nivell pre-intermedi i intermedi són dos cursos que donen certa seguretat i fluïdesa als alumnes tant per enfrontar-se al món laboral com per viatjar a països de parla anglesa.
 • 2 hores a la setmana / 87€ al mes

 • Nivell 3 – B2.1 & B2.2 - First: Consta de dos cursos. En el primer curs es treballen la comprensió de textos amb una gramàtica i un vocabulari sofisticats, la capacitat de fer discursos comprensibles i la d’elaborar textos fent ús de mecanismes d’organització, articulació i cohesió, i el segon serveix per aprofundir en els continguts treballats i preparar per l’examen oficial.
 • 2 hores a la setmana / 90€ al mes

 • Nivell 4 – C1.1 & C1.2 - Advanced: Consta de dos cursos. En el primer curs es treballen la comprensió de textos i discursos llargs i complexos, l’expressió oral fluïda i la capacitat de redacció avançada, i el segon serveix per aprofundir en els continguts treballats i preparar l’examen oficial.
 • 2 hores a la setmana / 90€ al mes

 • Nivell 5 – C2.1 & C2.2 - Proficiency: Consta de dos cursos. Els objectius del primer curs són comprendre tot el que s’escolta o llegeix, distingir el sentit explícit del figurat, expressar-se amb espontaneïtat, resumir i també elaborar textos llargs i complets. El segon curs serveix per aprofundir en els continguts treballats i preparar l’examen oficial.
 • 2 hores a la setmana / 95€ al mes

Fes la prova de nivell ara i t’escriurem per informar-te del teu nivell i horaris.

English level test

EXÀMENS OFICIALS

Som un dels principals proveïdors de Cursos de preparació dels següents exàmens de Cambridge. Feu clic a cada examen i veureu tota la informació:

- FCE (First Certificate Exam)

És l'examen oficial de la Universitat de Cambridge més reconegut mundialment. Correspon a un nivell intermedi alt (nivell europeu B2 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües).

Està dirigit a adults i adolescents que demostren ser capaços d'utilitzar l'anglès en situacions diàries tant a la feina com en els estudis. És un requisit de les universitats catalanes per poder graduar-se i el certificat més reconegut en el món laboral.

Cambridge English

- CAE (Cambridge Advanced Exam)

És un examen oficial de la Universitat de Cambridge reconegut per empreses i institucions educatives de tot el món. Correspon a un nivell avançat de l'anglès (nivell europeu C1 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües). Sovint és un requisit per poder estudiar en un país de parla anglesa o per a empreses que sol·licitin un domini fluid de l'anglès.

Per aprovar, cal obtenir un 60% i així rebre el certificat de la Universitat de Cambridge. Si no s'aprova i s'obté entre un 45% i 59%, es rep igualment un certificat indicant el nivell que ha aconseguit.

Cambridge English

- CPE (Cambridge Proficiency Exam)

És l'examen oficial de la Universitat de Cambridge de major nivell i demostra un nivell molt alt d'anglès (nivell europeu C2 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües). Normalment el realitzen professors d'anglès no nadius, traductors o candidats que necessiten un domini gairebé perfecte de l'anglès per raons professionals o acadèmiques.

Per aprovar, cal obtenir un 60% i així rebre el certificat de la Universitat de Cambridge. Si no s'aprova i s'obté entre un 45 i 59%, es rep igualment un certificat indicant el nivell que ha aconseguit.

Cambridge English

També oferim uns excel·lents Cursos de Preparació per
l’IELTS (International English Language Testing System Exams).

L'examen International English Language Testing System (IELTS) és la prova més popular d'anglès per a aquelles persones que volen estudiar o treballar en un entorn angloparlant.

Cada any, més de 1.5 milions de candidats presenten la prova IELTS per iniciar el seu recorregut educatiu i professional.

Institucions educatives, empreses, organismes de registre professionals i departaments governamentals d'immigració sovint exigeixen una comprovació de competència lingüística en anglès en els seus procediments de contractació o d'admissió. IELTS és àmpliament acceptat amb aquests fins.

Som centre Preparador Oficial dels Exàmens Cambridge.

Als nostres cursos de preparació d’exàmens oficials oferim pràctica oral i escrita amb exàmens antics.

Tots els alumnes que desitgin entrar a un curs de preparació d’exàmens oficials han de passar un test per tal d’avaluar quin és l’examen que els correspon preparar pel seu nivell.

CLASSES A EMPRESES

A Celtic Language School també oferim cursos a empreses. Amb el ritme tan frenètic que vivim a dia d’avui, la confiança a l’hora de comunicar-se en anglès és vital tant per aconseguir un lloc de feina com per tenir èxit amb els negocis. Els nostres cursos d’anglès de negocis estan especialment dissenyats per aconseguir un aprenentatge ràpid i efectiu. Aquests cursos inclouen alguns dels següents mòduls:

 • Participar en reunions i discussions
 • Negociar
 • Converses telefòniques
 • Presentacions clares i concises
 • Temps lliure amb els clients
 • Aprendre estratègies de futur

Les classes s’imparteixen a la mateixa empresa en horari de matí o migdia.

CLASSES PARTICULARS / EXPRESS & LOW COST

CLASSES PARTICULARS

Les nostres classes particulars estan fetes a mida per tal de centrar-nos en les necessitats específiques de cada alumne. Aquests cursos són ideals per a estudiants que desitgen concentrar-se en una de les àrees de l’aprenentatge de l’idioma.

35€/hora

Packs:

 • 12 classes: 385€
 • 16 classes: 500€
 • 20 classes: 599€

EXPRESS & LOW COST

Els nostres cursos intensius express són perfectes per a estudiants que desitgen optimitzar el seu temps d’estudi de l’anglès. Aquest curs té un preu reduït i cobreix totes les àrees d’aprenentatge de la llengua, fent especial èmfasi en les habilitats comunicatives amb el mínim de temps.

Els intensius express són una modalitat de classes particulars amb unes característiques i avantatges molt concretes. Per una banda, ofereixen a l’alumne la possibilitat d’iniciar-se o reciclar-se en l’idioma escollit amb poques sessions. Es tracta de realitzar 20 hores de classe en una o dues setmanes, el que implica una immersió total en l’ idioma, doncs es complementa amb treball a casa, lectures, vídeos i exercicis que afavoreixen un aprenentatge molt ràpid. Per l’altra, i amb l’objectiu d’incentivar aquesta modalitat tan avantatjosa per l’alumne, aquests cursos tenen un preu molt reduït i se’n poden fer tants com l’alumne desitgi i amb la periodicitat que vulgui.

Aquests cursos poden començar qualsevol setmana i es poden fer tants packs com es vulguin.

20 hores en 1 o 2 setmanes / 475€

CLASSES PER SKYPE

Estiguis on estiguis del món i sigui quina sigui la llengua que vols aprendre, els nostres cursos d’idiomes via Skype seran ideals per a tu. Tu controles el material i la planificació de les teves hores.

Els cursos via Skype son molt pràctics, flexibles i econòmics. Les classes es poden fer a l’hora que més s’adapti als teus horaris sense pèrdua de temps en desplaçaments ni despeses d’allotjament.

Tu decideixes els continguts dels cursos. Et demanarem que facis un anàlisis de les teves necessitats quan contractis el curs per tal que nosaltres pugem dissenyar el teu curs segons les teves necessitats. Ens podem centrar amb qualsevol tema o area d’aprenentatge.

20€/hora

Packs:

 • 12 classes: 230€
 • 16 classes: 300€
 • 20 classes: 350€