Formació en anglès per empreses

Millora la qualificació professional dels teus treballadors

En un mercat global com l’actual, les empreses necessiten expandir els seus negocis i gràcies a les noves comunicacions i l’ús d’Internet, vendre fora les fronteres és una realitat per cada vegada més empreses.

No permetis que la mancança d’idiomes dels teus treballadors sigui un fre per les oportunitats d’expansió o internacionalització de la teva empresa.

A més, formar-los en anglès també valoritzarà la teva imatge, que es percebrà encara més professional, fidelitzarà als teus clients i col·laboradors i, a més, motivarà als teus treballadors que veuran que fomentes el seu desenvolupament i la seva carrera no s’estanca.

 

Què t’oferim?

Desenvolupem els nostres programes formatius i les nostres classes d’anglès amb un clar enfocament comunicatiu. A través de l’adquisició i actualització de les competències lingüístiques necessàries, el treballador millora la seva qualificació professional i la seva competitivitat.

 

En tots els casos, i d’acord amb la nostra política de qualitat, oferim a la teva empresa un acurat Programa de Cursos anglès que inclou:

  • Proves de nivell de cada alumne. Organització de Grups de classe. Elaboració dels Plans de Formació.
  • Professors d’anglès  qualificats i especialitzats a treballar amb empreses i amb els objectius lingüístics de cada organització en particular, amb el suport del més modern material didàctic.
  • Classes impartides tant en els nostres centres com a la teva empresa, escollint les dates i horaris més convenients per a tu.
  • Control d’assistència: realitzem un informe mensual que recull l’assistència a classe de tots els alumnes inclosos en cada programa de Formació.
  • Informes de progrés del curs d’anglès: Amb la finalitat que coneguis el progrés real dels seus empleats. Recull el progrés de l’alumne en totes les categories: oral, comprensió, lectura i escriptura.

Classes particulars o per videoconferència
Classes particulars o per videoconferència
Classes particulars o per videoconferència
×