THE CELTIC LODGE

Classes per a adults

ADULTS

Tant si vols accelerar la teva carrera professional, preparar-te per a estudiar a l’estranger, o millorar les teves habilitats de comunicació en la llengua anglesa, els nostres cursos per a adults t’ajudaran a aconseguir les teves metes.

Els nostres professors són experts i altament qualificats, i t’oferiran classes interactives i participatives. T’aportarem la confiança necessària per a usar la llengua anglesa en les situacions que són importants per a tu.

Les classes estan organitzades segons el nivell d’anglès dels alumnes, són dinàmiques i participatives i els alumnes de la mateixa classe tenen el mateix nivell de coneixements per tal de facilitar una evolució uniforme.

El programa d’adults proporciona als alumnes les habilitats de comunicació i comprensió oral i els coneixements gramaticals, en anglès, necessaris dins dels àmbits professional, acadèmic, social i cultural.

Classes Empreses

FLEXIBILITAT

  • Grups reduïts per assegurar la participació de tots i el desenvolupament eficaç de la competència comunicativa dels alumnes.
  • Horaris de matí, tarda i vespres per ajustar-nos a la teva jornada laboral o d’estudis.

 

Classes Empreses
×