ANGLÈS

Exàmens oficials
Get your certificate

A Celtic Language School, som centre examinador autoritzat i també centre de preparació d’Exàmens Oficials Cambridge

Cada vegada hi ha més empreses i institucions que exigeixen als empleats i aspirants que la seva formació estigui acreditada amb certificats oficials. Així mateix, les universitats catalanes exigeixen el nivell B2 d’anglès perquè un graduat aconsegueixi la seva titulació universitària.

Per l’anglès, els certificats més reconeguts són els de la Universitat de Cambridge.

Com a Centre Organitzador Autoritzat per Cambridge English, a Celtic organitzem exàmens oficials i també oferim cursos específics de preparació per als exàmens de Cambridge.

Prepara’t amb nosaltres!

Com a examinadors oficials que som, tenim molta experiència en preparar alumnes pels exàmens oficials.

A les classes de preparació ensenyem tècniques específiques d’examen i anàlisi d’errors comuns. Fem simulacres d’exàmens reals i us donem feedback en totes les tipologies de writings. A més a més, fem un seguiment personalitzat de cada alumne.

MODALITATS

Les classes són molt dinàmiques i interactives i hi ha diferents modalitats.

Cursos preparatoris presencials

Per a nens, joves i adults, al llarg de tot l’any.
Poden ser integrats en un curs de nivell (de setembre a juny) o bé com a cursos específics que es realitzen a la tardor hivern (de setembre a desembre) o a l’estiu (al juny i juliol). Les dates i els horaris varien en funció de la convocatòria. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cursos preparatoris online

Per a joves i adults. Via ZOOM, també oferim cursos específics intensius per a A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First / B2 First for Schools, C1 Advanced i C2 Proficiency.
Aquests cursos s’ofereixen periòdicament al llarg de l’any. Per a més informació, poseu vos en contacte amb nosaltres.

Exàmens

Feu clic a cada examen i veureu tota la informació:

Young Learners

Els exàmens Cambridge English Young Learners (YLE) són una sèrie d’exàmens motivadors i divertits, dirigits a nens que cursen educació primària.
Milers de pares d’arreu del món escullen els exàmens YLE per orientar l’aprenentatge dels seus fills i alhora poder comprovar el seu progrés en l’anglès seguint estàndards reconeguts internacionalment.
A Celtic oferim els exàmens Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers, tots basats en activitats que permeten els nens millorar el seu anglès seguint un procés clar.

A2 KEY & KEY for Schools

És un examen oficial de Cambridge Assessment English reconegut a nivell internacional.
Correspon a un nivell pre-intermedi amb un domini bàsic de gramàtica anglesa i competències comunicatives (nivell europeu A2 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües).
Està dissenyat especialment per a joves i adolescents que estan estudiant a l’escola. Els estudiants reben exactament el mateix certificat que els adults que fan l’examen A2 Key.

B1 Preliminary + B1 Preliminary for Schools

El Cambridge Preliminary English Test (PET) correspon a un nivell B1 d’anglès d’acord amb el Marc Comú de Referència per a les Llengües (MCERL).

  • Certifica el nivell B1 d’anglès per obtenir el teu títol de grau.
  • Equip docent especialitzat en preparar aquestes proves.
  • Seguiment personalitzat: us indicarem quan és el moment òptim per presentar-vos i us informarem de totes les convocatòries.
  • Antesala a la preparació de títol superiors com el First o l’Advanced.
B2 First + First for Schools

El FCE (First Certificate in English) de Cambridge equival a un nivell B2 d’anglès segons el Marc Comú de Referència per a les Llengües (MCERL).
El nostre curs B2 d’anglès està adreçat a alumnes de totes les edats, ja que el FCE és un dels títols superiors d’anglès més demandats. Amb nivell intermedi d’anglès aconsegueixes reconeixement internacional. Nivell exigit per empreses i institucions de tot el món per a la selecció de candidats, professionals o estudiants.

C1 Advanced

El Certificate Advanced Exam (CAE) de Cambridge correspon a un nivell C1 d’anglès d’acord amb el Marc Comú de Referència per a les Llengües (MCERL).
El nivell C1 d’anglès és una titulació superior de l’idioma adreçada a estudiants amb un nivell avançat.
La preparació de la prova donarà a l’alumne una sèrie de coneixements i competències que permetran comprendre, parlar i escriure la llengua anglesa amb fluïdesa i solvència.
Demandat per les empreses i les institucions internacionals i fonamental per estudiar, treballar en un lloc qualificat a l’estranger o treure’s una carrera universitària en un país angloparlant.

C2 Proficiency

El Cambridge Proficiency Exam (CPE) correspon a un nivell C2 d’anglès segons el Marc Comú de Referència per a les Llengües (MCERL).
El nivell C2 en anglès és la màxima titulació oficial de l´idioma orientada a estudiants amb un nivell d´anglès molt avançat que certifica un grau excepcional de la llengua. L’examen aportarà a l’alumne els coneixements més avançats de l’anglès i les competències necessàries per poder estudiar les matèries de màxima exigència al nivell més alt, així com programes d’estudis avançats, postgraus o doctorats. Màxim reconeixement nacional i internacional i nivell d’anglès molt similar al d’un parlant nadiu.
Capacitat per conversar sobre o enfrontar temes complexos amb seguretat i confiança.
És un títol molt demanat per les empreses i institucions internacionals i constitueix un gran factor diferenciador de cara a la contractació.

IELTS

L’examen International English Language Testing System (IELTS) és la prova més popular d’anglès per a aquelles persones que desitgin estudiar o treballar en un entorn angloparlant.
Cada any, més d’1.5 milions de candidats es presenten a la prova IELTS per iniciar el seu recorregut educatiu i professional. Institucions educatives, empreses, organismes de registre professionals i departaments governamentals d’immigració sovint exigeixen una comprovació de competència lingüística en anglès en els seus procediments de contractació o d’admissió.
IELTS està àmpliament acceptat per a aquests propòsits.

×