ENFANTS

A través d'activitats animades i estimulants, els nens i nenes van adquirint nous coneixements i vocabulari amb el nou idioma. A les classes, els professors segueixen de prop el desenvolupament i les habilitats dels alumnes.

Els nostres professors estan qualificats i tenen molta experiència amb alumnes d’aquestes edats. El nostre enfocament comunicatiu garanteix que tots els estudiants tinguin l’oportunitat de parlar francès.

ADOS

A Celtic creiem fermament que hem d'oferir als estudiants una mica més del que s'ofereix actualment a l'escola secundària. Amb aquest objectiu, oferim suport acadèmic, preparació per a certificats, tallers i programes especials durant les vacances escolars i les vacances d'estiu.

ADULTES

Les nostres classes privades per a adults ofereixen l'oportunitat d'aprendre francès amb un professor qualificat per enfocar-se en la comunicació, practicar l'idioma a través d'una àmplia gamma d'activitats i projectes i preparar-se pels exàmens oficials DELF i DALF, reconeguts internacionalment.

EXÀMENS I CERTIFICATS

DELF (Diplôme d'Etudes en Langue Française) i DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) són títols oficials atorgats pel Ministeri d'Educació francès per certificar la competència de candidats de fora de França en l'idioma francès.

DELF i DALF es componen de 6 diplomes independents que corresponen als 6 nivells del Marc Comú Europeu per a les Llengües.

A Celtic et preparem per ajudar-te a aprovar aquests exàmens i aconseguir el teu certificat.