Granollers

The Celtic Lodge

Celtic Language School

Learning is different here

About us

Som una escola d’anglès per a adolescents i adults. Estem especialitzats en la preparació d’exàmens oficials (Preliminary, First, Advanced, Proficiency  i IELTS) i anglès per a empreses. Tots els nostres alumnes aconsegueixen els seus objectius!

A The Celtic Lodge, estem compromesos amb els més alts estàndars en l’ensenyament d’idiomes. La nostra escola està situada al centre de Granollers.

Carrer Joan Coll, 1 08401 – Granollers, Barcelona

The Celtic Lodge, és ideal per a estudiants de secundària, batxillerat i adults que vulguin certificar el seu nivell. Els nostres alumnes gaudeixen d’una experiència d’aprenentatge d’alta qualitat, en un ambient agradable i de recolzament constant.

METODOLOGIA

El nostre objectiu principal és la motivació i la nostra prioritat és la bona qualitat de l’aprenentatge. Fem servir la metodologia comunicativa per aprendre de forma natural i dinàmica i posem especial èmfasi a la producció oral. L’idioma estudiat és l’únic que es fa servir a l’aula.

Per nosaltres la personalització és una realitat, cada alumne és únic, amb unes característiques i necessitats específiques. 

CAMBRIDGE LEARNING PARTNER

Hem estat seleccionats com a Cambridge Learning Partners, per la Universitat de Cambridge. A tots els nostres cursos a partir de 3 anys, fem servir el materials de Cambridge University. Ser Cambridge Learning Partners és una garantia de qualitat i coherència curricular. Cambridge University dona aquest prestigiós segell als centres educatius de referència de cada zona que aposten per la qualitat en l’ensenyament de l’anglès.

Cambridge Learning Partner

A més a més, som la primera escola d’idiomes que té un conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona per a l’acreditació del nivell de domini d’idiomes.

L’objectiu d’aquest conveni és el foment, la promoció i la potenciació del coneixement de llengües estrangeres com a mecanisme de millora de l’ocupabilitat en els futurs professionals, entenent-la des d’una perspectiva d’eficiència i eficàcia. Així doncs, ambdues institucions sumem esforços per establir actuacions que afavoreixen, incrementen i potencien l’acreditació de nivell de llengües estrangeres de les persones majors de 16 anys que participen en accions de formació en el nostre centre.

Cambridge Learning Partner és una aliança entre Cambridge University i Celtic Language School amb l’objectiu principal de construir un marc que garanteixi l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa.

  1. Projecte educatiu propi: Cambridge Learning Journey. Un viatge que eleva la competència en el maneig de l’anglès i utilitza aquest vehicle com a vehicle per al desenvolupament cognitiu, emocional i social de l’alumne.
  2. Materials de Cambridge University Press, acreditats per la prestigiosa Universitat, preparen oficialment pels exàmens i treballen les competències emocionals. Ampli rang per a alumnes de totes les edats.
  3. Garantia per al futur laboral: el segell de qualitat Cambridge és una referència mundial a l’acreditació de l’anglès en els àmbits acadèmic i empresarial.
  4. Formació per al professorat que impulsa el seu desenvolupament professional i personal i beneficia directament les aules.
  5. Connexió aula-llar. Activitats lúdiques i digitals per treballar a casa amb la participació de les famílies i també com a suport en la preparació de les proves de Cambridge.
Universitat Autònoma Barcelona Partner

QUI HI HA DARRERA DE THE CELTIC LODGE?

Who we are

Yuri

Yuri

Director OF STUDIES

+34 682 836 482
yuri@celticlanguageschool.com

Amb la seva experiència professional en el món dels negocis i la docència, té un coneixement profund del món laboral. Treballa colze a colze amb la Duna per assegurar que els objectius dels nostres alumnes es compleixin i estar a l’última amb els materials didàctics que utilitzem a Celtic. Certificat en l’Ensenyament de la Llengua Anglesa per la Universitat de Cambridge, el Yuri està especialitzat en la preparació d’exàmens oficials i classes per a empreses i el sector empresarial. Ha preparat un gran nombre d’alumnes que han aconseguit els seus objectius. El progrés dels nostres alumnes és una de les prioritats de Celtic i l’experiència i els coneixements que el Yuri aporta a l’escola, fan que els alumnes tinguin el millor rendiment i aprenentatge.

 

Duna

Duna

SCHOOL director

+34 690 911 856
duna@celticlanguageschool.com

La Duna es dedica al món de l’ensenyament d’idiomes des de l’any 2010. La seva trajectòria professional i internacional i la seva relació estreta amb empreses de diferents sectors, li han donat el coneixement necessari per saber què fa que una escola d’idiomes tingui èxit. Després d’obtenir el Certificat d’Ensenyament de Llengua Anglesa per la Universitat de Cambridge, la Duna ha ensenyat anglès a professionals de diferents camps i nacionalitats. La Duna s’ocupa de gestionar el Departament Educatiu, crear recursos i materials didàctics, programar la selecció i la formació del personal, així com del seguiment acadèmic individual de cadascun dels nostres alumnes. 

FES LA PROVA DE NIVELL

×