THE CELTIC LODGE

Exàmens oficials
Get your certificate

A Celtic Language School, som centre examinador autoritzat i també centre de preparació d’Exàmens Oficials Cambridge

Cada vegada hi ha més empreses i institucions que exigeixen als empleats i aspirants que la seva formació estigui acreditada amb certificats oficials. Així mateix, les universitats catalanes exigeixen el nivell B2 d’anglès perquè un graduat aconsegueixi la seva titulació universitària.

Per l’anglès, els certificats més reconeguts són els de la Universitat de Cambridge.

Com a Centre Organitzador Autoritzat per Cambridge English, a Celtic organitzem exàmens oficials i també oferim cursos específics de preparació per als exàmens de Cambridge.

Prepara’t amb nosaltres!

Com a examinadors oficials que som, tenim molta experiència en preparar alumnes pels exàmens oficials.

A les classes de preparació ensenyem tècniques específiques d’examen i anàlisi d’errors comuns. Fem simulacres d’exàmens reals i us donem feedback en totes les tipologies de writings. A més a més, fem un seguiment personalitzat de cada alumne.

MODALITATS

Les classes són molt dinàmiques i interactives i hi ha diferents modalitats.

Junior Camps

Cursos preparatoris presencials

Per a nens, joves i adults, al llarg de tot l’any.
Poden ser integrats en un curs de nivell (de setembre a juny) o bé com a cursos específics que es realitzen a la tardor hivern (de setembre a desembre) o a l’estiu (al juny i juliol). Les dates i els horaris varien en funció de la convocatòria. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Cursos preparatoris online

Per a joves i adults. Via Teams, també oferim cursos específics intensius per a A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First / B2 First for Schools, C1 Advanced i C2 Proficiency.
Aquests cursos s’ofereixen periòdicament al llarg de l’any. Per a més informació, poseu vos en contacte amb nosaltres.

Quan aproves un examen de Cambridge English, obtens una titulació que et permet demostrar el nivell d’anglès que has assolit. A més, com a alumne de Celtic, tindràs un descompte especial en les taxes del teu examen de Cambridge English. T’agradaria preparar-te per a un examen de Cambridge?

Preparació del B2 First Certificate Exam

El nostre curs de Cambridge English First et prepararà per l’examen mitjançant classes impartides per experts en l’ensenyament de l’anglès, a més de donar-te trucs, consells i tota la informació que necessites per l’examen.

Preparació del C1 Certificate in Advanced English

El nostre curs Cambridge English Advanced t’ofereix la millor preparació mitjançant sessions amb les que descobriras trucs, consells i tecniques que pots emprar a l’examen.

Preparació del C2 Certificate in Proficiency English

Aprèn en el nostre curs les tècniques, trucs i consells que t’ajudaran a afrontar l’examen del nivell més alt en anglès.

IELTS

Ens els nostres cursos d’IELTS t’ajudarem a aconseguir la puntuació que necesites i complir les teves metes en anglès.

Els cursos de preparació d’IELTS et permetran preparar la prova amb professors experts en l’examen perqué puguis arribar amb confiança el dia de la prova.

Aprendras la técnica que has d’emprar en les diferents parts de l’examen i et donarem consells i informació sobre la prova des d’una perspectiva única. D’aquesta manera adquiriràs els coneixements necesaris per aconseguir el resultat que desitges i complir les teves metes acadèmiques i professionals.

×