ANGLÈS

Shamrocks
Learning is fun

A Celtic Language School creem un espai alegre, d’aprenentatge social i de joc, per tal d’aconseguir que els nostres alumnes comprenguin el significat del nou idioma al que estan exposats.

Durant els tres cursos d’educació infantil, introduïm la llengua anglesa als alumnes, a  través d’un món encantador, basat en les aventures de dos nens, el Nico i la Sam, i les seves trobades amb el Greenman, el protector màgic del bosc. Al llarg dels tres cursos, els alumnes acompanyen al Nico i a la Sam en el seu aprenentatge de com tenir cura del medi ambient, gaudir de l’aire lliure i portar un estil de vida sa i actiu.

Aprendre amb la natura, aprendre de manera natural, aquesta és la màgia de la infància. El nostre mètode ensenya als nens deixant-los ser ells mateixos, jugant, descobrint, compartint i divertint-se. Durant aquests tres cursos, acompanyem als infants en aquest moment màgic del seu aprenentatge, seguint i respectant la maduració natural de cada un, els diferents ritmes d’aprenentatge i proporcionant materials adaptats al seu entorn i capacitats.

A través de l’escolta repetida, el reforç positiu, els jocs i les activitats d’interacció, els nostres alumnes aprenen el vocabulari, les estructures bàsiques de les oracions en anglès i la seva correcta pronunciació. Cada curs inclou 6 contes de dibuixos animats, cançons i una gran quantitat de rimes que desenvolupen el coneixement fonètic dels nens i les seves habilitats de lectura primerenca. Greenman and the Magic Forest és un curs apropiat tant per a principiants com per a aquells que han completat els cursos de Babies amb nosaltres.

Shamrocks
Shamrocks
×