ANGLÈS

Shamrocks
Learning is fun

Having fun is just the beginning!

Durant els tres cursos d’educació infantil, introduïm la llengua anglesa als alumnes, a través d’un món encantador, basat en les aventures de diferents animals de la sabana. Els nens a aquestes edats tenen molta energia i curiositat. És per això que les classes de Shamrocks tracten d’explorar la creativitat i millorar el desenvolupament cognitiu mitjançant cançons, balls i la narració de contes mentre aprenem a descomprimir grans emocions a través de la música.

SHAMROCKS 1 – de 3 a 4 anys amb Tabby the tiger

Tabby the tiger, és un tigre molt curiós que sempre està fent i aprenent coses noves: ioga, patinatge sobre gel, els animals de la granja i moltes coses més. La seva millor amiga és una serp que es diu Sid i junts s’ho passen sempre increïblement bé.

ACTIVITATS:

 • Experimentarem nous sons imitant-los i identificant-los vocalment i aprendrem a associar una imatge amb un so o una frase.
 • Escoltarem i repetirem contes a través dels personatges que ens acompanyaran durant tot el curs.
 • Cantarem cançons amb patrons lingüístics reconeixibles que exploren el ritme, els sons de la parla, la sintaxi i la rima.
 • Participarem en l’expressió creativa i el joc del llenguatge, expressant sentiments i idees mitjançant el moviment i la música.
 • Ens endinsarem en el món del llenguatge, la narració i la imaginació.
Shamrocks
Shamrocks

SHAMROCKS 2 – de 4 a 5 anys amb Zoe the zebra

Zoe the zebra, és una zebra molt bonica a la que junt amb el seu millor amic Harry the hippo, sempre li passen coses molt divertides. No t’ho perdis i acompanya-la en totes les seves aventures.

Els infants d’aquestes edats tenen un amor natural per la música. A les classes de Shamrocks 2, utilitzen la música per millorar les habilitats lingüístiques, la confiança, les habilitats socioemocionals, l’autocontrol i el llenguatge en anglès.

ACTIVITATS:

  • Mitjançant el joc creatiu, els alumnes aprendran a expressar amb seguretat els seus sentiments i idees a través del moviment i la música.
  • Adquiriran un vocabulari i un coneixement més amplis de la llengua anglesa a través de les estructures de les histories i totes les activitats relacionades.
  • Mica en mica, mostraran una capacitat creixent per memoritzar i recordar informació, i presentar una major atenció i concentració.
  • Els nens seran capaços de detectar patrons, matisos i timbres dels diferents sons que aniran escoltant.
  • Aprendran a esperar pacientment, a fer torns, a treballar de manera cooperativa en grup i a comunicar-se de manera eficaç i respectuosa en l’idioma.
Shamrocks
Shamrocks

 

SHAMROCKS 3 – de 5 a 6 anys amb Milo the monkey

Milo the monkey és un mico una mica entremaliat. Ell i la seva millor amiga Ally the alligator, s’endinsaran en un munt d’aventures sorprenents i trepidants. No t’ho perdis! Acompanya’ls i participa en cada una d’elles.

“What does that sound like?” Els alumnes de Shamrocks 3 s’exposen a molts més sons i fonemes en l’idioma, així com música que destaca per diferents gèneres, cultures i accents.

ACTIVITATS:

  • Els alumnes participaran en jocs de simulació de diverses maneres, com ara a través de cançons, la narració de contes, l’escolta participativa i el moviment.
  • Els alumnes experimentaran el moviment creatiu, balls en grup, moviment amb material i molt més.
  • Els infants augmentaran la consciència fonològica, l’atenció focalitzada, les habilitats de comunicació i el vocabulari.
  • S’enfortiran les connexions del cervell que s’utilitzen per integrar nous aprenentatges, prendre decisions i pensar de manera crítica.
  • Els nens participaran en balls que inclouen instruments i patrons de reproducció de cançons.
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
Shamrocks
×