sobre nosaltres

Celtic Language School

Celtic Language School

Sobre nosaltres

Què és Celtic Language School

A Celtic Language School estem compromesos amb els més alts estàndards en l’ensenyament d’idiomes.

La nostra escola està situada al centre de la vila, a 2 minuts de l’estació de tren i a prop de tots els comerços i restaurants. Celtic Language School és ideal per a estudiants de totes les edats i orígens. Els estudiants que decideixen estudiar amb nosaltres gaudeixen d’una experiència d’aprenentatge d’alta qualitat, en un ambient agradable i de recolzament constant.

METODOLOGIA

Oferim una metodologia divertida per a totes les edats amb uns resultats excel·lents. Disposem de cursos per a nadons a partir de 3 mesos, nens, adolescents i adults. El nostre objectiu principal és la motivació i la nostra prioritat és la bona qualitat de l’aprenentatge. Fem servir la metodologia comunicativa per aprendre de forma natural i dinàmica i posem especial èmfasi a la producció oral. L’idioma estudiat és l’únic que es fa servir a l’aula.

Per nosaltres la personalització és una realitat, cada alumne és únic, amb unes característiques i necessitats específiques. El nostre esforç va orientat a que tots els nostres alumnes assoleixin els seus objectius.

MÈTODE WELCOME TO THE JUNGLE
Per a nadons de 3 mesos a 3 anys

Amb el nostre mètode propi, Welcome to the jungle, els nostres babies aprenen anglès de manera natural i divertida. Les nostres classes utilitzen la música per estimular l’adquisició del llenguatge i l’expressió física del cos. A més, milloren la retenció i impulsen l’aprenentatge del llenguatge per a bebès d’edats primerenques. Els nostres babies, canten i ballen cançons en anglès tant a l’aula com a casa i gaudeixen d’històries atractives amb una gran varietat de temes adequats i interessants per la seva edat. Amb el nostre innovador mètode per a nadons, el vostre fill aprendrà vocabulari, frases i expressions noves setmana rere setmana.

CAMBRIDGE LEARNING PARTNER
Tots els nostres cursos a partir de 3 anys

Hem estat seleccionats com a Cambridge Learning Partners, per la Universitat de Cambridge. A tots els nostres cursos a partir de 3 anys, fem servir el materials de Cambridge University. Ser Cambridge Learning Partners és una garantia de qualitat i coherència curricular. Cambridge University dona aquest prestigiós segell als centres educatius de referència de cada zona que aposten per la qualitat en l’ensenyament de l’anglès.

Cambridge Learning Partner

A més a més, som la primera escola d’idiomes que té un conveni de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona per a l’acreditació del nivell de domini d’idiomes.

L’objectiu d’aquest conveni és el foment, la promoció i la potenciació del coneixement de llengües estrangeres com a mecanisme de millora de l’ocupabilitat en els futurs professionals, entenent-la des d’una perspectiva d’eficiència i eficàcia. Així doncs, ambdues institucions sumem esforços per establir actuacions que afavoreixen, incrementen i potencien l’acreditació de nivell de llengües estrangeres de les persones majors de 16 anys que participen en accions de formació en el nostre centre.

Cambridge Learning Partner és una aliança entre Cambridge University i Celtic Language School amb l’objectiu principal de construir un marc que garanteixi l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa.

  1. Projecte educatiu propi: Cambridge Learning Journey. Un viatge que eleva la competència en el maneig de l’anglès i utilitza aquest vehicle com a vehicle per al desenvolupament cognitiu, emocional i social de l’alumne.
  2. Materials de Cambridge University Press, acreditats per la prestigiosa Universitat, preparen oficialment pels exàmens i treballen les competències emocionals. Ampli rang per a alumnes de totes les edats.
  3. Garantia per al futur laboral: el segell de qualitat Cambridge és una referència mundial a l’acreditació de l’anglès en els àmbits acadèmic i empresarial.
  4. Formació per al professorat que impulsa el seu desenvolupament professional i personal i beneficia directament les aules.
  5. Connexió aula-llar. Activitats lúdiques i digitals per treballar a casa amb la participació de les famílies i també com a suport en la preparació de les proves de Cambridge.
Universitat Autònoma Barcelona Partner

QUI HI HA DARRERA DE CELTIC?

Qui som?

Coral

Coral

Professora d'anglès i francès

+34 696 586 793
coral@celticlanguageschool.com

La Coral va fundar l’escola l’any 1992 i des de llavors, ha tingut el privilegi de conèixer molts de milers d’estudiants i els ha vist arribar molt lluny. Fa més de 30 anys que s’ocupa del bon funcionament de l’escola.

Desprès de llicenciar-se en Filologia Anglesa, va començar la seva carrera com a professora d’anglès i ràpidament es va apassionar molt per l’aprenentatge d’idiomes. Això ho va culminar amb l’obtenció del Certificat d’Ensenyament de Llengua Anglesa per la Universitat de Cambridge (CELTA) i el Diploma professional de l’Alliance Française per a professors de francès com a idioma estranger, amb l’únic objectiu d’ensenyar idiomes i ajudar als estudiants a desenvolupar i assolir tot el seu potencial.

La seva responsabilitat principal és assegurar-se de que creem les millors condicions possibles perquè l’aprenentatge tingui lloc i que els nostres alumnes se sentin còmodes i relaxats en un entorn familiar i acollidor. A la Coral li agrada que l’aprenentatge sigui atractiu, motivador i enèrgic i sempre incorpora un factor divertit a l’aula per donar suport a l’aprenentatge i al desenvolupament dels seus alumnes.

Duna

Duna

Directora de l'escola

+34 690 911 856
duna@celticlanguageschool.com

La Duna es dedica al món dels idiomes des de l’any 2010. La seva trajectòria professional i internacional i la seva estreta relació amb agències d’estudis a l’estranger, li han donat el coneixement necessari per saber què fa que una escola d’idiomes tingui èxit. Havent cursat el Màster d’Ensenyament d’Espanyol com a Llengua Estrangera, el Màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes i després d’obtenir el Certificat d’Ensenyament de Llengua Anglesa per la Universitat de Cambridge (CELTA), la Duna ha ensenyat anglès i espanyol a nens i adults de totes les edats a Espanya, Irlanda i Andorra. La Duna és examinadora de Cambridge i de l’Instituto Cervantes i està especialitzada en preparar alumnes per les titulacions de Cambridge Assessment. També és tècnica Montessori especialitzada en edats de 0 a 5 anys. És per tot això que ha pogut crear, juntament amb el Yuri, materials específics per preparar els exàmens oficials (els trobareu a la botiga online) així com el nostre mètode d’anglès per a bebès Welcome to the jungle.

La Duna s’ocupa de gestionar el Departament Educatiu, crear recursos i materials didàctics, programar la selecció i formació del personal, així com del seguiment acadèmic individual de cada un dels nostres alumnes. 

Yuri

Yuri

Professor d'anglès i rus

+34 682 836 482
yuri@celticlanguageschool.com

El Yuri, amb la seva experiència professional en el món dels negocis i la docència, té un coneixement profund del món acadèmic i de la gestió de l’escola. Treballa colze a colze amb la Duna per tal d’assegurar que els objectius dels nostres alumnes es compleixin i estar a l’última amb els materials didàctics que fem servir a Celtic. Com que ha ensenyat anglès i rus a diferents països, el Yuri aporta una experiència molt valuosa a Cardedeu. El Yuri també està certificat en l’Ensenyament de la Llengua Anglesa per la Universitat de Cambridge (CELTA) i és examinador de Cambridge. El Yuri està especialitzat en preparació d’exàmens oficials i classes per a empreses i el sector empresarial. Ha preparat a un munt d’alumnes que han superat amb èxit els exàmens i han pogut aconseguir els seus objectius.

El progrés dels nostres alumnes és una de les prioritats de Celtic Language School i l’experiència i coneixements que el Yuri aporta a l’escola, fan que els alumnes tinguin el millor rendiment i aprenentatge

×