VIATGES

VIATGES A L’ESTRANGER

A Celtic Language School oferim una àmplia selecció de viatges d’estudis a l’estranger per a joves i adults.

Els viatges d’estudis permeten desenvolupar les aptituds lingüístiques de l’anglès o francès dels alumnes, sobretot en la vessant de la comprensió i fluïdesa verbal. L’alumne utilitza la llengua donant-li un ús real i fent-la servir com a mitjà de comunicació pràctic per conèixer gent nova i fer amics de cultures diferents.

Hi ha programes a Irlanda, Anglaterra, Escòcia, EUA, Canadà, Austràlia, França, etc.

Existeix la possibilitat de que l’alumne s’allotgi en família o bé en residència. Per a més informació, omple el següent formulari o truca al 93 871 24 61.

Formulari

Consentiment

Dublin

VIATGES

VIATGES PER A LES ESCOLES – Dublin

Cada vegada són més les escoles que es plantegen aprofitar una setmana o algun parèntesi dins del seu calendari escolar per integrar-se en la cultura anglosaxona i permetre que els seus alumnes puguin practicar in situ la llengua que fa temps que estan aprenent.

Oferim a les escoles i instituts una gran varietat de programes que permeten realitzar classes d’anglès, tenint en compte els diferents nivells d’aprenentatge. Els estudiants, també disposen de temps lliure per gaudir conjuntament dels increïbles atractius de Dublín i Irlanda.

Els alumnes s’allotgen en família i compten amb un complet programa d’activitats i excursions.

Per a més informació, descarregat el document: SHORT STAYS IN DUBLIN

VIATGES

COLÒNIES D’ESTIU

A Celtic Language School oferim dos tipus de colònies d’estiu: a Espanya i a Irlanda.

COLÒNIES D’ESTIU A ASTÚRIES

Una aventura d’immersió totalment en anglès descobrint un lloc màgic! Per a nens i joves entre7 i 17 anys.

Un paratge al·lucinant:
La nostra instal·lació es troba en ple bosc tocant al Parc Nacional dels Pics d’Europa. Un paratge extraordinàriament verd al mig del bosc, a tocar del riu Sella i a 20 km del mar. Aprendràs anglès, realitzaràs un munt d’activitats i faràs amics per tota la vida!

Tota una aventura:
Farem activitats com: tir amb arc, bosc i més. Workshops com: tallers de manualitats i roleplays. Dinàmiques de grup temàtiques, piscina, multi-aventura i divertides vetllades a l’aire lliure dirigides pel nostre equip de monitors i professors.

Serà una experiència inoblidable!

Possibilitat de fer una estància d’una o dues setmanes.

ADVENTURE CAMPS A IRLANDA

Els nostres Adventure Camps estan dissenyats per a nens i adolescents de totes les edats (8-17 anys). Hi ha res que agradi més als nens i nenes que l’aventura i la naturalesa? No hi ha millor lloc per a ells que l’oest d’Irlanda. Deixa que els teus fills gaudeixin d’un dels millors campaments d’aventures del món a Connemara.

MULTI ACTIVITY CAMPS (de 8 a 12 anys)

Aquest Summer Camp està ple d’aventures i inclou una àmplia gamma d’activitats d’aigua i terra amb una agenda bastant plena (fins a 3 activitats diàries).

Els vostres fills i filles experimentaran la natura com mai abans, tot fent noves amistats i records per a tota la vida, i tot això en anglès.

TEEN BUILDING CAMPS (de 13 A 17 anys)

Els Teen Building Camps també estan plens d’aventures i acció, però amb un enfocament addicional: el desenvolupament personal dels adolescents i el desenvolupament de la consciència d’equip. Aquest tipus de campaments inclouen una acampada de nit.

Tota la setmana es treballarà al voltant d’aquesta acampada i expedició de nit. L’objectiu és animar els adolescents a identificar els seus punts forts i febles, desbloquejar talents ocults i millorar les seves habilitats interpersonals.

Curs Acadèmic a l'estranger

VIATGES

CURS ACADÈMIC L’ESTRANGER

A Celtic Language School oferim l’oportunitat d’estudiar un any acadèmic o un trimestre escolar en un país estranger.

Mitjançant aquest programa d’estudis, els joves no només practiquen l’idioma, la comprensió i fluïdesa, sinó que també tenen l’oportunitat de conèixer un altre país, una altra cultura, una altra forma de viure i sobretot tenen l’oportunitat de fer nous amics. Els joves que participen en aquets programa aconsegueixen molta autonomia personal. Es tracta d’una oportunitat única per a la vida acadèmica i personal dels joves.

L’any acadèmic es pot cursar als Estats Units, Regne Unit, Canadà, Irlanda, Alemanya, França i Suïssa. L’oferta pot incloure l’ensenyament en escoles públiques (High School) o col·legis privats, i estades amb una família o en una residència de l’escola. A més, l’organització assigna un coordinador per ajudar en tots els aspectes que el jove necessiti durant la seva estada i per a la seva millor adaptació.

Aquests programes estan dirigits a alumnes que estiguin cursant entre 1r d’ESO i 2n de Batxillerat.

×