SERVEIS

CASAL URBANS TOT L’ANY

L’objectiu dels nostres casals és que els alumnes facin una immersió lingüística en anglès durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i a l’estiu. El nostres casals ofereixen un context adient per a cada grup d’edat amb moltes activitats com ara jocs, manualitats, l’hora del conte, cançons, joc simbòlic, etc. Cuidem tots els detalls per poder oferir continguts adequats i atractius per a cada grup d’edat.

Per Nadal, ens submergim en un món ple de llumetes, cançons, regals i molt de fred. Per Setmana Santa, celebrem la Pasqua i a l’estiu fem activitats de tot tipus a l’aire lliure.

Els nostres casals, estan dirigits a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Play in English

SERVEIS

ANGLÈS A LES LLARS D’INFANTS

Oferim el servei de formació d’idiomes a llars d’infants.

Fent servir el nostre mètode d’aprenentatge i un professorat format en la metodologia Welcome to the Jungle, introduïm els nens i nenes a l’anglès, mitjançant activitats estimulants, dinàmiques i adaptades a la seva edat i ritme de maduració.

Si ets responsable d’una llar d’infants i vols saber més sobre el nostre mètode i com el podem apropar a la teva escola, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

SERVEIS

Tallers de cuina
LITTLE CHEFS

Durant el curs escolar, també organitzem varis tallers de cuina en anglès. Aquests tallers s’adrecen a alumnes de 2 a 10 anys.

Aquesta és una activitat molt entretinguda i engrescadora on els nens i nenes experimenten amb el menjar i aprenen un munt de vocabulari nou. Les receptes que preparem son saludables i molt divertides. Aquesta activitat és una eina d’immersió en anglès ben original.

Junior Camps
Cursos Intensius

SERVEIS

L’hora del conte en anglès
STORY TIME

L’hora del conte en anglès és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens i nenes puguin gaudir d’un espectacle d’allò més divertit.

L’objectiu principal és donar l’oportunitat a alumnes d’Educació Infantil i Primària d’acostar-se a un altre idioma, com és l’anglès, cada cop més present en la vida escolar i així descobrir i ampliar vocabulari i estructures noves.

Durant el curs escolar, programem varies Story Time temàtiques. Estigues al cas de les nostres xarxes socials per no perdre-te’n ni una.

SERVEIS

Nit de cinema
MOVIE NIGHT

Durant el curs escolar, organitzem també varies sessions de cinema en anglès. Aquestes sessions, estan dirigides a nens i nenes a partir de 6 anys.

Normalment aquesta activitat es duu a terme els divendres i és una activitat gratuïta només per als nostres alumnes. Mirem una pel·lícula infantil en anglès mentre mengem crispetes i prenem sucs de fruita. Al final de la pel·lícula sempre fem un Quiz (qüestionari en forma de joc) per veure si hem estat atents i per repassar les coses més importants que han passat. Aquesta és una de les nostres activitats estrella, molt valorada pels nostres alumnes i les seves famílies.

Cursos Intensius
Junior Camps

SERVEIS

TRADUCCIONS I INTERPRETACIONS

Posem al vostre abast un equip de  traductors i intèrprets especialistes en el vostre sector d’activitat i proporcionem la traducció i correcció de textos i documents. Podem dur a terme qualsevol feina de traducció amb la professionalitat i puntualitat que tot client espera, amb un tracte personalitzat i eficaç.

Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem un pressupost sense compromís.

×