BABYSITTERS

CANGURS EN ANGLÈS

Oferim un servei de cangurs en anglès fixe o esporàdic, ideal per a aquelles famílies que estan interessades a acostar l’anglès a les seves llars. Posa’t en contacte per a més informació.

MOVIE NIGHT

MOVIE NIGHT EN ANGLÈS

Un cop al mes organitzem una sessió de cinema en anglès. Normalment aquesta activitat es duu a terme els divendres i és una activitat gratuïta només per als nostres alumnes. Mirem una pel·lícula infantil en anglès mentre mengem crispetes i prenem sucs de fruita. Al final de la pel·lícula sempre fem un Quiz per veure si hem estat atents i per repassar les coses més importants que han passat. Aquesta és una de les nostres activitats estrella, molt valorada pels nostres alumnes i les seves famílies.

LITTLE CHEFS

TALLERS DE CUINA EN ANGLÈS

Un cop al mes també organitzem un taller de cuina infantil per als nostres alumnes. Aquesta és una activitat molt entretinguda i engrescadora on els nens i nenes experimenten amb el menjar i aprenen un munt de vocabulari nou. Les receptes que preparem son saludables i molt divertides. Aquesta activitat és una eina d’immersió en anglès ben original.

STORY TIME

L’HORA DEL CONTE EN ANGLÈS

L'hora del conte en anglès és la representació d'una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens i nenes puguin gaudir d'un espectacle d’allò més divertit. L’objectiu principal és donar l’oportunitat a alumnes d’Educació Infantil i Primària d’acostar-se a un altre idioma, com és l’anglès, cada cop més present en la vida escolar i així descobrir i ampliar vocabulari i estructures noves.

READING CLUB

CLUB DE LECTURA EN ANGLÈS

Els contes preparen als nens i nenes per encarar situacions de la vida acadèmica o de la vida quotidiana i els permeten fer front a futurs esdeveniments hipotètics. D’altra banda, els porten al meravellós món de la imaginació, on somien i juguen, coneixen personatges amb vides extraordinàries i viuen aventures molt emocionants. Així doncs, a més de desenvolupar el seu costat creatiu i ampliar els seus horitzons, la lectura els ajuda a millorar les habilitats verbals.

Com que la lectura de contes és una eina molt valuosa en l’educació, hem creat el “Reading Club”, un club de lectura adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 11 anys. El taller està dividit en grups per nivells de l’1 al 4, comença a l’octubre i acaba al maig. Cada nivell compta amb 8 sessions presencials on es desenvolupen diverses activitats a partir de 2 llibres de lectura. En les sessions presencials es treballa la pronunciació, la fluïdesa i la comprensió lectora. També es duen a terme activitats i exercicis, així com projectes i alguna manualitat. I a casa s’ha de seguir treballant! Escoltant el CD, repassant la història, fent exercicis i jugant.

TRADUCCIONS I INTERPRETACIONS

TRADUCCIONS I INTERPRETACIONS

Posem al vostre abast un equip de traductors i intèrprets especialistes en el vostre sector d'activitat i proporcionem la traducció i correcció de textos i documents. Podem dur a terme qualsevol feina de traducció amb la professionalitat i puntualitat que tot client espera, amb un tracte personalitzat i eficaç.