ANGLÈS

Adults
Dream come true

La nostra experiència ens ha demostrat que no tots els adults busquen el mateix quan volen millorar el nivell d’anglès.

Per això personalitzem el teu curs segons el teu nivell, la teva motivació i el teu ritme de vida. Volem que gaudeixis aprenent. Les classes particulars són el millor format per aprendre per a tots aquells que porten un estil de vida modern.

Tots els nostres professors tenen una àmplia experiència i estan formats per fer servir diferents metodologies d’ensenyament.

El primer que has de fer és una prova de nivell i un cop feta, t’enviarem un qüestionari “Needs Analysis” on podràs explicar-nos quins són els teus objectius. D’aquesta manera, seleccionarem el millor professor per a tu segons les teves necessitats i preferències. El teu professor t’ajudarà a aconseguir els teus objectius en el menor temps possible i, a més a més, podràs triar el teu propi horari.

Tot el que necessites per aprendre anglès és a l’abast de les teves mans. Oblida’t de llibres i despeses addicionals, nosaltres et proporcionarem tot el material.

Adults

MODALITATS

Les classes son molt dinàmiques i interactives i hi ha diferents modalitats.

Adults
General English

L’objectiu del curs és aconseguir un nivell alt de comunicació en anglès per al dia a dia. Milloraràs la gramàtica, treballaràs la pronunciació i començaràs a parlar amb seguretat i fluïdesa. Si no saps quin curs triar, comença per aquest.

Business English

Aquest curs simula situacions reals de treball: des de crear un nou projecte finsa presentar una conferència internacional.
Dominaràs el vocabulari comercial i entendràs fàcilment als teus companys estrangers. Seràs capaç de defensar el teu punt de vista i expressar les teves idees amb claredat.

Speaking

Ideal per a aquelles persones que volen superar la barrera de l’idioma i parlar. Aprendràs a expressar-te en l’idioma amb confiança i a entendre què et diuen els altres. Menys gramàtica i més pràctica!

English for tourism

Obtindràs habilitats per comunicar-te en aeroports, hotels. Aprendràs expressions comunes en anglès per conèixer gent nova i per viatjar.

Pots triar entre els següents packs:

Modalitat online

Pack 35 hores /  999 €
Pack 20 hores / 599 €
Pack 16 hores / 500 €
Pack 12 hores / 385 €

Modalitat presencial

Pack 35 hores / 1039 €
Pack 20 hores / 639 €
Pack 16 hores / 535 €
Pack 12 hores / 415 €

×